8.8
(344 értékelés)
8.9

8800 Nagykanizsa
Felsőerdő u. 93.

+36-30-997-5321

Rugalmas nyitvatartás

Reggel 6:00-tól este 22:00-ig / heti 7 napon

Egy utazás során nem mindig alakulnak terv szerint a dolgok. Késik a vonat/repülő, dugó van az autópályán. A Mini Hotelre akkor is számíthat, ha a megszokottól eltérő időben tudja csak elfoglalni szobáját. Keresse recepciónkat elérhetőségünk bármelyikén, és találunk megoldást a váratlan nehézségekre!

 • Négy féle választható szoba
 • Egyszerű foglalás/módosítás
 • Mindig kényelmes, tiszta környezet

Internet hozzáférés

Ingyenes WiFi használat

A Mini Hotel ingyenes wifi szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a vendégek könnyedén csatlakozzanak az internethez a szálláshelyen belül. A wifi elérhető az összes szobában, valamint a közös helyiségekben, mint például az étkezőben vagy a recepciónál.

 • Minden szobához
 • Nagy sebességű hozzáférés
 • Könnyű csatlakozás

Az ingyenes wifi használatához nincs másra szüksége, csak az wifi hálózat jelszavára, amelyet a bejelentkezéskor megkapnak a vendégek.

Az ingyenes wifi lehetővé teszi a vendégek számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, munkájukkal vagy éppen szórakozzanak az interneten.

Őrzött parkoló

A Mini Hotel vendégeinek nem kell aggódnia gépjárműveik biztonsága miatt! Panziónk rendelkezik saját parkolóval, amit zárt biztonsági kamerarendszer figyel a nap 24 órájában. Ezzel biztosítjuk vendégeink számára a nyugodt, pihentető itt tartózkodást.

 • Saját parkoló az épület mögött
 • Saját, zárt biztonsági kamerarendszer
 • Folyamatos 0-24 órás rögzítés
 • Jó minőségű felvétel éjszaka is
 • Kérésre visszanézhető felvétel

Biztonsági rendszer

A Hotel teljes területén

Hotel Mini számára a biztonság kiemelten fontos, és ennek érdekében biztonsági kamerákkal védett helyiségeket biztosítunk. Az értékes holmikat vagy fontos dokumentumokat tároló vendégeink számára biztosítjuk a nyugodt éjszakát azzal, hogy minden fontosabb helyiségben biztonsági kamerákat helyeztünk el.

Ezzel a fokozott biztonsági intézkedéssel megóvjuk a vendégeink értékeit, így teljes nyugodtan élvezhetik a pihenést a szobájukban vagy bármelyik közös helyiségünkben.

Az általunk biztosított biztonsági kamerák pedig garantálják, hogy minden pillanat rögzítésre kerüljön, így biztonságban tudhatják értékeiket.

Kontinentális reggeli

A Mini Hotel reggelijével garantáltan jól indul a napja! Az ínycsiklandozó ételek és italok széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Friss pékárukat, gyümölcsöket, gabonapelyheket, tojásételeket és még sok más finomságot kínálunk a reggeli büféasztalunkon. Nem csak a választékban, de az ízekben is garantáltan kiemelkedő élményben lesz része. Élvezze a reggeliét kényelmesen a hotelünk éttermében, és töltse fel az energiáit az előttünk álló napra.

Felszolgálási idő:
Hétfőtől Péntekig 08:00 – 10:00
Szombat – Vasárnap 08:00 – 10:00

Állatbarát Hotel

Szeretnének utazni kedvenc kisállataikkal, de nehézséget okoz olyan szállást találni, amely megengedi őket?

A Mini Hotel kínálata kényelmes szállást nyújt az utazók és az állatok számára is. Cégünk megengedi az állatok tartózkodását a szobákban, külön díj ellenében. A vendégeink számára ez egy nagyszerű lehetőség, mivel nem kell aggódniuk az állatok elhelyezésével kapcsolatos problémák miatt, és teljes mértékben élvezhetik az utazásukat kedvencükkel együtt.

 
 • Gyors, egyszerű foglalás
 • Kedvező, éjszakánként fizetendő díj
 • Nincs további rejtett költség

Klimatizált helyiségek

 

Nálunk nincs fontosabb, mint az Ön kényelme! Nincs jobb érzés, mint amikor belép egy kellemes hűvös szobába egy forró nyári napon, vagy amikor kellemesen meleg szobában tudja kipihenni magát egy hideg téli napon. Klimatizált szobáink lehetővé teszik, hogy a vendégeink pontosan azt a hőmérsékletet állítsák be, amely a legkényelmesebb számukra. A csendes és hatékony klímaberendezések gondoskodnak arról, hogy a szobák mindig kellemes hőmérsékletűek legyenek, és a vendégeink mindig kipihenten ébredjenek. Ha Ön is élvezni szeretné a kellemes klímával rendelkező szobák előnyeit, akkor foglaljon szobát a Mini Hotelben!

 • Kétágyas dupla, háromágyas, és apartman szobák
 • 3,5 kW teljesítményű, inverteres, csendes